etc/temp/ Fejlesztőház - bevezeto

Mire való az üzenőfal (vendégkönyv)?

Bárki írhat véleményt a FejlesztőHázról, az órákról, a szakemberekről. Üzenőfalként is használhatjuk, ahol feltehetitek kérdéseiteket egymásnak, a többi szülőnek és a FejlesztőHáz szakembereinek. Várunk ötleteket is, hogy a családok miként éreznék még jobban magukat nálunk, mit csinálhatnánk másképp!

Remélem, hogy nagyon sokan írnak majd az üzenőfalra és ezzel is személyesebbé válik honlapunk!

Üzenet: *
Üzenet küldése
Szőke Melinda
2010.11.11 11:00:54
Ezt e-mailben kaptuk nem olyan rég. Eszter biztosan megbocsájtja nekem, hogy közzé teszem:
Kedves Dóri, Melinda,Timi!

Mivel vendégkönyvet az interneten keresztül nem találtam, most e-mailen keresztül "írunk" Nektek.
Ez egy búcsú levél. Ez a legkevesebb, amivel tartozunk nektek.
Elhagyjuk a várost, vidékre költözünk egy kertes családi házba, ez az oka annak, hogy többé nem tudjuk látogatni a Fejlesztőházat.
Benivel talán már 4 hónapos kora óta hetente látogatói voltunk a tornáknak. Hihetetlennek tűnik, hogy most lesz 2 éves.
Annak idején izomtónus eloszlási zavar miatt irányított hozzátok a neurológus, aminek a latin nevét - a tornáknak köszönhetően - már pár hét után el is felejtettem. De nemcsak ezért vagyunk hálásak.
Köszönjük azt a sok-sok tanácsot, támogatást, bátorítást, megerősítést, amire nekem kezdő kismamaként ÓRIÁSI nagy szükségem volt, és köszönjük azt a sok-sok élményt, játékot, dalt, mondókát amivel Beni is gazdagodhatott, és persze azt a szeretetet is, ahogy ezt továbbadtátok nekünk.
Ígérem, hírét visszük ennek a csodálatos helynek!

Üdvözlettel, Szeretettel:

Beni és Eszter
Karolina Anyukája
2010.11.04 01:33:09
Kedves Timi, Marian, Anikó és Évi!
A Tipegő-szaladó torna, a kiscsoportos Képességfejlesztés és a Körbemuzsika lelkes résztvevői vagyunk. 2 éves lesz a kislányunk, bölcsibe egyelőre nem jár. Rengeteget adott nekünk a Ti kis csapatotok: szórakozást, tanulást, heti ritmust az életünknek, sok hasznos tanácsot, vidám és kellemes társaságot, a Játékforráson keresztül kiváló játékokat és még sorolhatnám. Leginkább azt emelném ki, hogy megtanultam a kislányunkkal igazán értékes időt eltölteni, számos módot tanultam tőletek, hogy mindkettőnk számára változatosan fejlesszem a mozgását, a beszédét és a játékát. Kérésre tanácsot adtok, hogyan kezeljem a viselkedését és megvitathatom a többi kismamával is az aktuális kérdéseket. Ki merem jelenteni, hogy mindezek nélkül kevésbé élvezném a kislányommal itthon eltöltött időt és jobban vágyódnék vissza a munkahelyemre. A kislányom szempontjából azt emelném ki, hogy a heti három foglalkozás által neki is vannak kis barátai, akikkel időnként már önállóan is kapcsolatot teremt (pl. kezébe adja a másik kicsinek a labdát), ezen kívül egyértelműen kötődik a konduktorokhoz, szeretettel emlegeti őket és itthon is a foglalkozásokon játszott játékokat játssza (pl. foglalkozáson szivárványos kendőn röptetjük labdákat, itthon a játékait a terítőn röpteti és mondja hozzá a mondóka töredékét).
Köszönet a sok szép élményért, további jó munkát kívánok Nektek: Magdi
2010.11.08 16:37:54

Kedves Magdi! Nagyon örülünk, hogy írtál! Nekünk is nagyon fontos a megerősítés. Boldogok vagyunk, hogy ilyen sok oldalról segítjük Karolina fejlődését, kibontakozását. Az utóbbi hónapokban pozitív változásokon mentetek át, Karolina figyelmes, türelmes, barátságos, szociális kislány. Fontos nekünk az is, hogy Te (szülőként) jól érezd magad nálunk és választ kapj felmerülő kérdéseidre. Sok örömöt és hasznos időtöltést kívánunk Karolinával a jövőben is! Timi és a csapat
Bence nagymamája
2010.10.24 19:24:40
Kedves Timi, Dóri!

Sok hasznos és szép élményben volt részem, amikor Bencét elkísérve részt vettem a fejlesztő tornákon. Köszönet érte.
Sajnos az órarend változás óta még nem találom a lehetőségét a további részvételre.
Bence januárban lesz 4 éves. Hétfő, csütörtök du. lenne időm őt kísérni. Ayres th. szóbajön?
Hálás köszönettel az eddigiekért.
2010.10.24 21:19:26

Kedves Nagymama! Élveztük mi is a tornát Bencével és Pankával. Örülünk a pozitív véleménynek! Bencének a hétfői 16:30-as óra jöhetne szóba. Ez egy kiscsoportos Ayres terápia, mely más jellegű, mint a tornák és kicsit drágább is. Jelenleg van két helyünk még ebben a csoportban. Amennyiben ez megfelel, akkor jelezzék! Timi
Lilla apukája
2010.10.24 13:37:17
Nagyon szépen köszönöm az írásos véleményt Timinek és Dórinak! Jó tudni, hogy vannak, akik a gyermeket tartják fontosnak és tesznek is az érdekükben.
2010.10.24 21:14:00

Kedves Apuka! Nagyon szívesen! Ez a dolgunk, ezt választottuk hivatásunknak! Semmi nem lehet fontosabb, mint a gyermek egészséges fejlődése. Timi és Dóri