Házirend a FejlesztőHázban

 1. A gyermekek és kísérőjük betegség esetén a FejlesztőHázat nem látogathatják!
 2. A foglalkozásokra a gyermek időben érkezzen! Az órákat nem tudjuk tovább tartani a kiírtnál. Késés esetén nem tudjuk biztosítani a foglalkozás felépítését és eredményességét.
 3. A fejlesztő helyiségekben mindenki csak váltócipőben (tiszta talpú) tartózkodhat! Az előtérben a szőnyegekre cipő nélkül lehet rálépni. Vendégpapucsok rendelkezésre állnak.
 4. A gyermekek és kísérőjük értékeiért sem anyagi, sem más jellegű felelősséget nem vállalunk. Hangsúlyozzuk, hogy a gyermekek által viselt ékszerek viselése balesetveszélyes.
 5. Eszközöket a termekből kivinni nem szabad.
 6. A terápiás helységekben csak a terapeuták jelenlétében és a foglalkozás ideje alatt tartózkodjanak a gyermekek és kísérőjük.
 7. A gyermekek étkeztetéséről a gondviselő gondoskodik (csak magukkal hozott italt, nem morzsázó ételt fogyaszthatnak az előtérben).
 8. A FejlesztőHázból a gyermeket csak az viheti el, akivel a FejlesztőHáz megállapodott.
 9. A fűtőtestre pakolni semmit nem lehet.
 10. A gyermekek a várakozás során csak az előtérben található játékokkal játszanak, és a játékokat a kísérő pakolja vissza a helyükre.
 11. A FejlesztőHáz egész területén tilos a dohányzás!
 12. Megkérjük a szülőket, hogy mobiltelefonjuk csengésével és telefonálással ne zavarják meg a foglalkozásokat, így mások sem fogják az Ön gyermekének fejlesztését megzavarni.
 13. A vizsgálatokkal/felmérésekkel kapcsolatban:
 • A vizsgálatoknál/felméréseknél megjelölt időtartam változó lehet, bizonyos esetekben, szakmai szempontok alapján a folyamat rövidebb, vagy hosszabb ideig tarthat. A feltüntetett ár a vizsgálat/felmérés lefolytatására vonatkozik, és nem a vizsgálat/felmérés időtartamára.  A vizsgálatról írásos pedagógiai vélemény készül, mely egy ingyenes, plusz szoltáltatás, ennek várható elkészülési ideje 5 hét. Kérjük, hogy a vizsgálatra hozza magával a legfrissebb szakorvosi és /vagy egyéb szakvéleményeket.
 • b.    Kérjük, amennyiben nem tudnak részt venni a vizsgálaton, azt legalább 24 órával a megbeszélt időpont előtt jelezzék számunka. Ha nem jelennek meg a vizsgálaton, és nem jelezték időben, akkor tudunk új időpontot biztosítani, amennyiben a vizsgálat 50%-át átutalták a megadott számlaszámra. Ezt az összeget természetesen jóváírjuk a vizsgálat árából. Amennyiben viszont a második alkalommal sem jelennek meg, az összeget visszatéríteni nem tudjuk.


A házirend figyelembe vételét és betartását kérjük és köszönjük!                   
 

Bérlet vásárlásakor automatikusan
elfogadásra kerülnek a következő szabályok

A FejlesztőHáz foglalkozásaira szóló bérlet megvásárlásával a szülő, gondviselő elfogadja az alábbiakat:
•    Az órák lemondásának rendje:
a foglalkozás kezdete előtt legalább 24 órával tudunk elfogadni lemondást, ebben az esetben a foglalkozás díját nem számítjuk fel. Kivételes hirtelen betegség esetén aznapi orvosi igazolással az óra 50%-át elengedjük.

a lemondások alkalmával vegye figyelembe a bérlet érvényességi idejét.

a lemondás írásban történik a fejlesztővel egyeztetett módon.
A lemondás a fejlesztőtől kapott 12 órán belüli visszaigazolást követően válik elfogadottá.

Amennyiben az órát a terapeuta elfoglaltsága/betegsége miatt mondjuk le, a bérlet lejárati ideje természetesen változik.

Abban az esetben, ha elmarad két egymást követő alkalommal a fejlesztésen való részvétel szülői lemondás nélkül, akkor a következő időpontot csak előre egyeztetés után tudjuk kiadni.
•    Az új bérlet megvásárlására a bérleten szereplő utolsó alkalommal van lehetőség.
•    A vizsgálaton/ fejlesztésen egy gyerek egy felnőtt kíséretével vehet részt.
•    A FejlesztőHáz csak a terápia alatt tudja a felelősséget vállalni gyermekéért, ezért fontos, hogy a gyermekért pontosan érkezzen.
•    Közvetlenül a foglalkozás végén a gyermeket a terapeuta átadja a FejlesztőHázzal megállapodott személynek.
•    A terápiára az időpontot csak érvényes bérlet esetén tudjuk fenntartani.
•    A problémákat, észrevételeket a gyermek fejlesztőjének és/vagy a FejlesztőHáz vezetőjének tudja jelezni.

Köszönettel: az Óbudai FejlesztőHáz csapata